ממרח שוקולד ודבש | השף הלבן

ממרח שוקולד ודבש

5 מצרכים, 10 דקות עבודה ויש לכם ממרח שוקולד עשיר ונהדר שיימצאו לו שימושים רבים בבית

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח שוקולד ודבש
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 750 מ"ל:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת "השף הלבן"
  • ½ כוס (180 גרם) דבש נוזלי
  • 200 גרם שוקולד מריר 60% לפחות קצוץ
  • 50 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות קטנות
  • ½ כוס ממרח נוגט למילוי ולאפייה (קונים בסופרמרקט. נמצא על מדף המוצרים לאפייה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים את השמנת לקערה שמתאימה לבישול במיקרוגל. מוסיפים דבש ושוקולד קצוץ ומבשלים במיקרוגל במשך 3-

  • 02.

    5 דקות עד שהשוקולד מתרכך. בוחשים כל 40-30 שניות. (אפשר גם לחמם מעל אדים עד שהשמנת חמה מאוד והשוקולד מתרכך).

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    מערבלים במיקסר במהירות נמוכה לתערובת חלקה. מוסיפים את חתיכות החמאה בהדרגה תוך ערבול. מוסיפים את הנוגט בהדרגה ומערבלים לתערובת חלקה. יוצקים לצנצנות, מכסים ומאחסנים במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.