ממרח שוקולד ודבש
5 מצרכים, 10 דקות עבודה ויש לכם ממרח שוקולד עשיר ונהדר שיימצאו לו שימושים רבים בבית
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל750 מ"ל:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת "השף הלבן"
- ½ כוס (180 גרם) דבש נוזלי
- 200 גרם שוקולד מריר 60% לפחות קצוץ
- 50 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות קטנות
- ½ כוס ממרח נוגט למילוי ולאפייה (קונים בסופרמרקט. נמצא על מדף המוצרים לאפייה)
הוראות הכנה:
-
01.
יוצקים את השמנת לקערה שמתאימה לבישול במיקרוגל. מוסיפים דבש ושוקולד קצוץ ומבשלים במיקרוגל במשך 3-
-
02.
5 דקות עד שהשוקולד מתרכך. בוחשים כל 40-30 שניות. (אפשר גם לחמם מעל אדים עד שהשמנת חמה מאוד והשוקולד מתרכך).
טיימר מופעל
-
03.
מערבלים במיקסר במהירות נמוכה לתערובת חלקה. מוסיפים את חתיכות החמאה בהדרגה תוך ערבול. מוסיפים את הנוגט בהדרגה ומערבלים לתערובת חלקה. יוצקים לצנצנות, מכסים ומאחסנים במקרר.
הכנת? כאן מדרגים