ממרח שוקולד ודבש | השף הלבן

ממרח שוקולד ודבש

5 מצרכים, 10 דקות עבודה ויש לכם ממרח שוקולד עשיר ונהדר שיימצאו לו שימושים רבים בבית

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח שוקולד ודבש
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל750 מ"ל:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת "השף הלבן"
  • ½ כוס (180 גרם) דבש נוזלי
  • 200 גרם שוקולד מריר 60% לפחות קצוץ
  • 50 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות קטנות
  • ½ כוס ממרח נוגט למילוי ולאפייה (קונים בסופרמרקט. נמצא על מדף המוצרים לאפייה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים את השמנת לקערה שמתאימה לבישול במיקרוגל. מוסיפים דבש ושוקולד קצוץ ומבשלים במיקרוגל במשך 3-

  • 02.

    5 דקות עד שהשוקולד מתרכך. בוחשים כל 40-30 שניות. (אפשר גם לחמם מעל אדים עד שהשמנת חמה מאוד והשוקולד מתרכך).

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מערבלים במיקסר במהירות נמוכה לתערובת חלקה. מוסיפים את חתיכות החמאה בהדרגה תוך ערבול. מוסיפים את הנוגט בהדרגה ומערבלים לתערובת חלקה. יוצקים לצנצנות, מכסים ומאחסנים במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)