עוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר

עוגת גבינה עם הפתעת צימוקים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר

המרכיבים ל14 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 27*30 ס"מ:

  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 750 גרם גבינת תנובה 9%
  • 1 גביע שמנת תנובה
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות קמח תופח
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 100 גרם צימוקים בהירים
לזרייה
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני 180 צ.

  • 03.

    שמים בקערה חמאה, גבינה, שמנת, קליפת לימון, קמח, חלמונים וסוכר וניל ומקציפים דקה.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת הגבינה לקבלת בלילה אחידה, יוצקים לתבנית, זורים מעל את הצימוקים ומחדירים אותם מעט פנימה.

  • 05.

    אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה ויציבה, אם במהלך האפייה העוגה מזהיבה קודם מכסים אותה בצורה רופפת בנייר אפייה וממשיכים לאפות עד תום זמן האפייה.

  • 06.

    מצננים וזורים מעל אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(140)