מתכון מאפינס שוקולד וניל | השף הלבן

מאפינס שוקולד וניל

מאפינס מתוק עם וניל, שוקולד ושוקולד צ'יפס. קל להכנה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד וניל

המרכיבים ל מיני מאפינס או ל-12 מאפינס:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ, להמסה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 250 גרם קמח
  • 25 גרם אבקת קקאו
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד החמאה דקה במיקרוגל. מערבבים.

  • 02.

    טורפים היטב את הביצים עם הסוכר והמלח, מוסיפים את הווניל.

  • 03.

    מנמיכים מאוד את מהירות המערבל ומוסיפים את תערובת השוקולד.

  • 04.

    מקפלים פנימה את הקמח ואת הקקאו.

  • 05.

    בעזרת מברשת מורחים את התבניות במעט חמאה ויוצקים פנימה את התערובת, עד 3/4 מהגובה. אופים 10-20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(136)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.