מתכון תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל

תפוחי אדמה כתוספת מאד לא שגרתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל

המרכיבים ל6 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שמנת לבישול
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 בצל
  • 6 שיני שום כתושים
  • קופסת תירס גרגירים
  • חבילה של גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים ומכניסים למים רותחים לכמה דקות.

  • 02.

    מוציאים מניחים אחד ליד השני בתבנית.

  • 03.

    מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, טיפה מרק עוף פרווה, פלפל שחור. מוסיפים את התירס, השמנת לבישול, הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מוזגים על תפוחי האדמה. מפזרים מעל גבינה מגורדת ומכניסים לתנור למשך 40 דק' עד שמתקבל צבע זהוב חום על המרקם.

הכנת? כאן מדרגים
(75)