קאפקייקס שוקולד בציפוי קרם שוקולד
קינוח אישי ומושחת של שוקולד על שוקולד

המרכיבים ל 15 מנות:
- 2 כוסות קמח
- 2/3 כוס אבקת קקאו
- שקית אבקת אפייה
- כוס סוכר
- כפית מלח
- 175 גרם חמאה
- כוס חלב
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 כפות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות להכנת הבסיס:
-
02.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה והמלח.
-
03.
לקערת המיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר ומעבדים על מהירות בינונית עד למרקם קרמי.
-
04.
מכניסים ביצה אחרי האחרת עד שהן נבלעות בתערובת ומוסיפים את תמצית הווניל.
-
05.
עוצרים את המיקסר ומכניסים ב-3 פעמים את תערובת הקמח ואת החלב ככה שמתחילים ומסיימים עם הקמח.
-
06.
מעבירים למנג'טים או תבנית שקעים ואופים כ-25-30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
טיימר מופעל
-
07.
נותנים לקאפקייקס לנוח. להכנת הציפוי:
-
08.
מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים אתה מעל השוקולד.
-
09.
ממתינים כדקה ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.
-
10.
מכניסים את הגנאש לקירור במקפיא של כ-30 דקות.
טיימר מופעל
-
11.
מעבירים למיקסר עם מקציף , מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת מרקם מוס נוקשה מעט.
-
12.
מעבירים לשקית זילוף עם הצנטר הרצוי ומזלפים מעל הקאפקייקס.