מתכון פחזניות עם פרמזן ומוצרלה | השף הלבן

פחזניות עם פרמזן וקשקבל

פחזניות עשויות בלילת בצק וגבינות ובציפוי בוטנים קצוצים, מאפה נהדר לאירוח קל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פחזניות עם פרמזן ומוצרלה

המרכיבים ל 6 פחזניות:

  • 150 גרם בוטנים קצוצים דק מאוד
  • 250 מ"ל חלב
  • 80 גרם חמאה
  • 150 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • 1 חלבון
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן תנובה Collection מגורדת דק
  • 40 גרם גבינת קשקבל תנובה Collection מגורדת על פומפיה דקה מאוד.

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    בסיר מרתיחים את החלב עם החמאה ומרחיקים מהלהבה.

  • 03.

    מוסיפים את כל הקמח ביחד עם קורט מלח ופלפל לבן ובוחשים היטב עם כף עץ. מחזירים ללהבה נמוכה.

  • 04.

    ממשיכים לבחוש היטב ולאחר דקה מוסיפים את הגבינות ומקררים מעט.

  • 05.

    בוחשים לתוך הבלילה הפושרת את הביצים בהדרגה עד שהעיסה חלקה.

  • 06.

    משמנים מעט ומקמחים קלות נייר אפיה על תבנית לתנור, ובעזרת כף מניחים כדורים במרחק אחד מהשני-הבצק תופח באפיה.

  • 07.

    מעל מצמידים מעט בוטנים קצוצים ואופים מיד 15-20 דקות לצבע יפה ואפוי.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 08.

    מגישים בטמפרטורת החדר. 

הכנת? כאן מדרגים
(51)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.