מתכון עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי | השף הלבן

עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי

עוגת גבינה קרה ומתוקה

מאת: ויטי סילברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי

המרכיבים ל10 מנות:

לפירורים:
  • ופלים בטעם וניל
  • 20 גרם חמאה מומסת
לעוגת הגבינה:
  • 1 כוס חלב
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 מעדני חלב בטעם וניל
לג'לי:
  • פירות חתוכים (איזה שאוהבים)
  • סוכריות גומי (לא חובה)
  • חבילת ג'לי בטעם תות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפוררים את הוופלים.

  • 02.

    מערבבים את פירורי הוופלים עם החמאה המומסת. ומניחים בתחתית התבנית ומהדקים. לשמור במקפיא. 3 . להקציף במיקסר את כל חומרי העוגה (החלב, השמנת, אינסטנט והמעדנים)

  • 03.

    מוזגים את התערובת על התחתית - רק עד חצי מהגובה, ומעבירים למקפיא לייצוב במשך 20 דקות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מכינים את הג'לי לפי ההוראות.

  • 05.

    מפזרים הפתעות על הגבינה (פירות או סוכריות), יוצקים מעל את הג'לי ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(84)