מתכון עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי | השף הלבן

עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי

עוגת גבינה קרה ומתוקה

מאת: ויטי סילברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי

המרכיבים ל 10 מנות:

לפירורים:
  • ופלים בטעם וניל
  • 20 גרם חמאה מומסת
לעוגת הגבינה:
  • 1 כוס חלב
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 מעדני חלב בטעם וניל
לג'לי:
  • פירות חתוכים (איזה שאוהבים)
  • סוכריות גומי (לא חובה)
  • חבילת ג'לי בטעם תות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפוררים את הוופלים.

  • 02.

    מערבבים את פירורי הוופלים עם החמאה המומסת. ומניחים בתחתית התבנית ומהדקים. לשמור במקפיא. 3 . להקציף במיקסר את כל חומרי העוגה (החלב, השמנת, אינסטנט והמעדנים)

  • 03.

    מוזגים את התערובת על התחתית - רק עד חצי מהגובה, ומעבירים למקפיא לייצוב במשך 20 דקות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מכינים את הג'לי לפי ההוראות.

  • 05.

    מפזרים הפתעות על הגבינה (פירות או סוכריות), יוצקים מעל את הג'לי ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(84)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.