עוגת מעדן גבינה בציפוי ג'לי
עוגת גבינה קרה ומתוקה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
לפירורים:
- ופלים בטעם וניל
- 20 גרם חמאה מומסת
לעוגת הגבינה:
- 1 כוס חלב
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 2 מעדני חלב בטעם וניל
לג'לי:
- פירות חתוכים (איזה שאוהבים)
- סוכריות גומי (לא חובה)
- חבילת ג'לי בטעם תות
הוראות הכנה:
-
01.
מפוררים את הוופלים.
-
02.
מערבבים את פירורי הוופלים עם החמאה המומסת. ומניחים בתחתית התבנית ומהדקים. לשמור במקפיא. 3 . להקציף במיקסר את כל חומרי העוגה (החלב, השמנת, אינסטנט והמעדנים)
-
03.
מוזגים את התערובת על התחתית - רק עד חצי מהגובה, ומעבירים למקפיא לייצוב במשך 20 דקות לפחות.
טיימר מופעל
-
04.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות.
-
05.
מפזרים הפתעות על הגבינה (פירות או סוכריות), יוצקים מעל את הג'לי ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.
הכנת? כאן מדרגים