מתכון פשטידת פטריות חלבית | השף הלבן

פשטידת פטריות חלבית

פשטידת פטריות קלה להכנה ומתאימה לכל ארוחה חלבית

מאת: חני סקורצקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות חלבית

המרכיבים ל 25 מנות:

  • 1 חביה פטריות שמפניון חתוכות
  • 1 בצל מטוגן
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 גבינה צפתית 5%
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1 גבינה בולגרית 5%
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את בצל והפטריות לקוביות ומטגנים אותם.

  • 02.

    לאחר הטיגון לוקחים תבנית משומנת יוצקים את הפטריות והבצל.

  • 03.

    מערבבים את כל הגבינות לתוך קערה. שמים את כל התבלינים כולל קמח וביצה.

  • 04.

    יוצקים על התבנית עם הפטריות.משטחים יפה.

  • 05.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלותומכניסים את התבנית לתנור עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(200)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.