מאפינס תירס וגבינות | השף הלבן

מאפינס תירס וגבינות

מאפינס מלוחים עם תירס מתוק, שילדים וגם מבוגרים יהנו ממנו

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס תירס וגבינות

המרכיבים ל12:

מרכיבים:
  • 3 ביצים
  • 1 קוטג׳ 5% (250 גרם)
  • 1 שמנת חמוצה
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה
  • מלח
  • פלפל
  • 350 גרם גרעיני תירס
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה לקישוט למעלה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.

  • 02.

    בקערה מניחים את כל חומרי הבלילה, ביצים, קוטג׳, שמנת חמוצה, פתיתי מוצרלה, מלח, פלפל, גרעיני תירס, פירורי לחם ואבקת אפייה.

  • 03.

    מערבבים עד קבלת בלילה אחידה.

  • 04.

    מרססים עם ספריי שמן תבנית שקעים מוזגים ל-מנז׳טים 3/4 גובה.

  • 05.

    מפזרים מעל פתיתי מוצרלה.

  • 06.

    מכניסים לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מוציאים מאפייה, מצננים, מחלצים מהתבנית ואוכלים!

  • 08.

    המאפינס נשארים במיטבם בקופסא אטומה במקרר במשך כיומיים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)