מאפינס תירס וגבינות
מאפינס מלוחים עם תירס מתוק, שילדים וגם מבוגרים יהנו ממנו
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
מרכיבים:
- 3 ביצים
- 1 קוטג׳ 5% (250 גרם)
- 1 שמנת חמוצה
- 150 גרם פתיתי מוצרלה
- מלח
- פלפל
- 350 גרם גרעיני תירס
- 3 כפות פירורי לחם
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 50 גרם פתיתי מוצרלה לקישוט למעלה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
-
02.
בקערה מניחים את כל חומרי הבלילה, ביצים, קוטג׳, שמנת חמוצה, פתיתי מוצרלה, מלח, פלפל, גרעיני תירס, פירורי לחם ואבקת אפייה.
-
03.
מערבבים עד קבלת בלילה אחידה.
-
04.
מרססים עם ספריי שמן תבנית שקעים מוזגים ל-מנז׳טים 3/4 גובה.
-
05.
מפזרים מעל פתיתי מוצרלה.
-
06.
מכניסים לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה.
טיימר מופעל
-
07.
מוציאים מאפייה, מצננים, מחלצים מהתבנית ואוכלים!
-
08.
המאפינס נשארים במיטבם בקופסא אטומה במקרר במשך כיומיים.
הכנת? כאן מדרגים