פשטידת תרד וטריו גבינות
האורחים בדרך? מחפשים פתרון מהיר לארוחת הערב? קבלו מתכון לפשטידת תרד מעולה עם טריו גבינות שמכניסות טעמים נהדרים לכל מאפה חלבי

המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול גדול קצוץ
- 1 כפית מלח
- 400 גרם מדליוני תרד סנפרוסט מופשרים
- 3 ביצים
- 1 מכל (250 גרם) קוטג׳ תנובה
- 1/2 שקית (150 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 2 שיני שום כתושות
- ½ כוס קמח
- ½ כפית אבקת אפייה
- 1 בצל סגול פרוס לטבעות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל כעשרים דקות, על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא משחים.
-
02.
מוסיפים מלח, ומטגנים כשתי דקות נוספות.
-
03.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
-
04.
סוחטים את המדליונים היטב בתוך מסננת.
-
05.
בקערה גדולה טורפים היטב את כל המרכיבים: ביצים, קוטג׳, פתיתי טריו, שום, תרד סחוט, בצל מטוגן, קמח ואבקת אפייה.
-
06.
מעבירים את כל התערובת לתבנית.
-
07.
מקשטים בעיגולי בצל סגול.
-
08.
אופים 25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
טיימר מופעל
-
09.
מגישים חם. בתאבון!