פשטידת תרד וטריו גבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פשטידת תרד וטריו גבינות

האורחים בדרך? מחפשים פתרון מהיר לארוחת הערב? קבלו מתכון לפשטידת תרד מעולה עם טריו גבינות שמכניסות טעמים נהדרים לכל מאפה חלבי

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד וטריו גבינות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול גדול קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 400 גרם מדליוני תרד סנפרוסט מופשרים
  • 3 ביצים
  • 1 מכל (250 גרם) קוטג׳ תנובה
  • 1/2 שקית (150 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפייה
לקישוט:
  • 1 בצל סגול פרוס לטבעות
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל כעשרים דקות, על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא משחים.

  • 02.

    מוסיפים מלח, ומטגנים כשתי דקות נוספות.

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.

  • 04.

    סוחטים את המדליונים היטב בתוך מסננת.

  • 05.

    בקערה גדולה טורפים היטב את כל המרכיבים: ביצים, קוטג׳, פתיתי טריו, שום, תרד סחוט, בצל מטוגן, קמח ואבקת אפייה.

  • 06.

    מעבירים את כל התערובת לתבנית.

  • 07.

    מקשטים בעיגולי בצל סגול.

  • 08.

    אופים 25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 09.

    מגישים חם. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(21)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.