קיש בטטה פטנט | השף הלבן

קיש בטטה פטנט

קיש בטטה קלאסי וטעים עם טריק מגניב שהופך אותו אפילו לטעים יותר

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קיש בטטה פטנט
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל3-4 מנות:
  • 1 חבילת בצק עלים
  • 5 כפות גבינת נפוליאון בטעם טבעי של תנובה
  • 2 כפות ממרח פסטו של אוליביה
  • 50 גרם פתיתי גבינת פרמזן השף הלבן או צהובה מגורדת של תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף עשבי תיבול טריים (רוזמרין / טימין)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 שקית קוביות בטטה של סנפרוסט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים בקערה את גבינת השמנת יחד עם הפסטו.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    משמנים את נייר האפייה ומפזרים עליו עשבי התיבול, מלח פלפל שחור ואת קוביות הבטטות.

  • 04.

    מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.

  • 05.

    פותחים את הבצק עלים על משטח העבודה ומורחים את הבצק בגבינה המתובלת.

  • 06.

    מניחים את הבצק על קוביות הבטטה כך שהחלק עם הגבינה יהיה כלפי מטה.

  • 07.

    בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומכניסים את התבנית לתנור לאפייה

  • 08.

    אופים במשך 35 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 09.

    מוצאים מהתנור, מצננים מעט. הופכים ומגישים. 

הכנת? כאן מדרגים
(9)