פנזרוסלטה - מטבל סלק | השף הלבן

פנזרוסלטה – מטבל סלק

ממרח עז צבע וקל הכנה עשיר בדברים טובים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנזרוסלטה - מטבל סלק
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 3 סלקים
  • 2 כפות אגוזי מלך (לא הכרחי)
  • 1 מיכל גבינת שמנת בסגנון יוגורט יווני "פיראוס"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון או חומץ
  • 1 כפית מחוקה מלח, 1/4 כפית פלפל שחור
  • להגשה: אגוזי מלך קצוצים, שמן זית, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הסלקים (על קליפתם) בסיר מים רותחים כ 45 דקות עד שהם רכים ומזלג ננעץ בקלות. מסננים ומצננים מעט. קולפים, חותכים גס ומעבירים למעבד מזון עם יתר המרכיבים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 02.

    מעבדים לקרם (המרקם לא חייב להיות חלק). זורים אגוזים קצוצים, מזלפים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומגישים לצד לחמים או קרקרים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.