דיפ תותים, שמנת וגבינת טל העמק | השף הלבן

דיפ תותים, שמנת וגבינת טל העמק

הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: שילוב לא צפוי של תותים ושמנת עם פתיתי גבינת טל העמק! מבטיחים שיחד עם באגט זה השילוב המושלם 

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל : 3-4 מנות:

  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי גבינת טל העמק
  • 1 שקית (300 גרם) תותים קפואים "סנפרוסט"
  • 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה תנובה
  • 1 גביע (200 גרם) שמנת של פעם 27% תנובה
  • להגשה: פרוסות באגט
גודל תבנית: תבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים בתבנית את התותים בשכבה אחידה

  • 02.

    מערבבים עם גביעי השמנת בקערה ומורחים בשכבה אחידה מעל שכבת התותים

  • 03.

    מפזרים את פתיתי טל העמק מעל שכבת השמנת

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-15 דקות עד שהגבינה מקבלת גוון זהוב ויפה

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 05.

    מגישים עם פרוסות באגט. בתיאבון!

הידעת?

אחד הדברים שהכי קשה לייצר בסעודה עם אורחים הוא אפקט וואוו אמיתי. הכוונה כמובן להגשת מנה שמוציאה מן האורחים קולות פליאה אותנטיים. אם אתם מחפשים רעיון למנה שעשויה לייצר לכם את אפקט הוואו המיוחל, יש לנו מועמד רציני בשבילכם. קבלו את הקינוח שיעשה לכם את חג השבועות! הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: שילוב לא צפוי של תותים ושמנת עם פתיתי גבינת טל העמק! מבטיחים שיחד עם באגט זה השילוב המושלם 

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.