עוגת גבינה פירורים עם פודינג תותים מרענן | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים עם פודינג תותים מרענן

עוגת גבינה פירורים מושלמת עם פודינג תותים מרענן

מאת: ליטל חדד
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים עם פודינג תותים מרענן

המרכיבים ל 12 מנות:

לתחתית:
  • בסקוטים פתי-בר - חבילה מרוסקת לפירורים
  • 160 גרם חמאה
לבלילה:
  • 2 חבילות שמנת מתוקה של השף הלבן
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס חלב
  • חבילה של 500 גרם גבינה לבנה.
  • אינסטנט פודינג וניל
  • אינסטנט פודינג תות
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 15 תותים חתוכים לרבעים
  • חצי חבילת ביסקוויטים פתי-בר - מרוסקת לפירורים (עבור פיזור מעל העוגה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית:

  • 02.

    מרסקים את חבילת הפתי-בר.

  • 03.

     מחממים את החמאה עד שנמסה.

  • 04.

    מוסיפים את החמאה לקערה עם הפתי-בר המפורר, לשים מעט, ומרדדים עבור הכנת תחתית לעוגה.  לבלילה:

  • 05.

    שמים בקערה אינסטנט פודינג תות, ומערבבים עם 2 כוסות מים רותחים. לאחר מכן מכניסים למקרר.

  • 06.

    לוקחים קערה גדולה ומערבלים על מהירות גבוהה 2 חבילות של שמנת מתוקה עד שהיא מתייצבת.

  • 07.

    לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את הגבינה, החלב והסוכר. מערבלים במהירות נמוכה, ומוסיפים אחרי 2 דקות את האינסטנט פודינג וניל. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. 

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 08.

    יוצקים את בלילת הגבינה לקערה בה נמצאת השמנת, ומערבלים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה. 

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 09.

    יוצקים מחצית מהתערובת על התחתית שהכנו בהתחלה, ומעליה שמים את הפודינג המוכן. מעל הפודינג מוספים את התותים החתוכים, ויוצקים לתבנית את שאר התערובת של הגבינה. 

  • 10.

    שמים מעל כל התערובת את חצי חבילת הפתי-בר המרוסקת ומכניסים למקרר ל-3 שעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(94)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.