מתכון לעוגת גבינה פירורים עם פודינג תותים מרענן
עוגת גבינה פירורים מושלמת עם פודינג תותים מרענן

המרכיבים ל 12 מנות:
- בסקוטים פתי-בר - חבילה מרוסקת לפירורים
- 160 גרם חמאה
- 2 חבילות שמנת מתוקה של השף הלבן
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס חלב
- חבילה של 500 גרם גבינה לבנה.
- אינסטנט פודינג וניל
- אינסטנט פודינג תות
- 2 כוסות מים רותחים
- 15 תותים חתוכים לרבעים
- חצי חבילת ביסקוויטים פתי-בר - מרוסקת לפירורים (עבור פיזור מעל העוגה)
הוראות הכנה:
-
01.
לתחתית:
-
02.
מרסקים את חבילת הפתי-בר.
-
03.
מחממים את החמאה עד שנמסה.
-
04.
מוסיפים את החמאה לקערה עם הפתי-בר המפורר, לשים מעט, ומרדדים עבור הכנת תחתית לעוגה. לבלילה:
-
05.
שמים בקערה אינסטנט פודינג תות, ומערבבים עם 2 כוסות מים רותחים. לאחר מכן מכניסים למקרר.
-
06.
לוקחים קערה גדולה ומערבלים על מהירות גבוהה 2 חבילות של שמנת מתוקה עד שהיא מתייצבת.
-
07.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את הגבינה, החלב והסוכר. מערבלים במהירות נמוכה, ומוסיפים אחרי 2 דקות את האינסטנט פודינג וניל. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
טיימר מופעל
-
08.
יוצקים את בלילת הגבינה לקערה בה נמצאת השמנת, ומערבלים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה.
טיימר מופעל
-
09.
יוצקים מחצית מהתערובת על התחתית שהכנו בהתחלה, ומעליה שמים את הפודינג המוכן. מעל הפודינג מוספים את התותים החתוכים, ויוצקים לתבנית את שאר התערובת של הגבינה.
-
10.
שמים מעל כל התערובת את חצי חבילת הפתי-בר המרוסקת ומכניסים למקרר ל-3 שעות.