עוגת גבינה עם פירורים
עוגה קלאסית פשוטה להכנה ללא אפיה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית בגודל 26 ס״מ:
לבצק:
- 1 מחמאה
- 2 ביצים
- 2 אבקת אפייה
- 1 כף סוכר
- 3 כוסות קמח
למילוי:
- 3 גבינה לבנה "תנובה"
- 1 שמנת מתוקה "תנובה"
- 1 כוס סוכר
- 1 אינסטנט פודינג
- 2 סוכר וניל
- 1 שמנת חמוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מערבבים את חומרי הפירורים לבצק.
-
03.
שמים בתבנית ומועכים.
-
04.
אופים לפירורים כ-30 דקות עד שמקבלים גוון זהוב.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים מהתנור.
-
06.
מפוררים ב-1/4 מהכמות ושמים בקערה בצד.
-
07.
למילוי: מכניסים למיקסר את כל חומרי המילוי יחד לפי הסדר ומקציפים.
-
08.
הרכבת העוגה: מורחים המילוי על הבצק ומוסיפים את הפירורים הנותרים מלמעלה.
הכנת? כאן מדרגים