אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס | השף הלבן

אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס

אומלט מפנק עם גבינה פטה כבשים, עירית ופטרוזיליה

מאת: איתי אדרי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס
צילום: איתי אדרי עיצוב: איתי אדרי

המרכיבים לאומלט:

  • 50 פטה כבשים 20% של פיראוס
  • 3 ביצים
  • צרור עירית קצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 גרם חמאה תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שוברים 3 ביצים, מוסיפים חופן עירית קצוצה וחופן פטרוזיליה ומערבבים בעזרת מזלג

  • 02.

    מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה עד שנמסה, מוסיפים את הבלילה ומערבבים מיד בעזרת לקקן

  • 03.

    מנמיכים את האש, מערבבים כל הזמן. מוסיפים חופן פטה כבשים מפוררת, ומקפלים ל3 כאשר חלק מהבלילה הפנימית עדיין רכה

  • 04.

    מכבים את האש ומגישים לצד סלט ולחם קלוי

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)