איתי אדרי - השף הלבן

איתי אדרי

המתכונים של

איתי אדרי

8 מתכונים
שבלולי גבינות לשבועות

שבלולי גבינות לשבועות

שבלולי גבינות קלים להכנה שמשלבים בצק שמרים עלים פריך עם מלית עשירה של גבינת שמנת נפוליאון ובולגרית 24%. מגלגלים, פורסים, מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים עד להזהבה – מתקבלת תוצאה מרשימה שמתאימה לבוקר או לצהריים, באירוח או סתם כפינוק טעים.
עלי גפן ממולאים בורגול וגבינות

עלי גפן ממולאים בורגול וגבינות

עלי גפן במילוי בורגול, גבינות ועשבי תיבול – שילוב של טעמים רעננים עם טוויסט גבינתי. ממלאים את העלים בתערובת עשירה של בורגול, גבינת כנען, בולגרית, עגבניות, עשבי תיבול ושמן זית, מגלגלים ומבשלים ברוטב חמוץ-מתוק עם נגיעת רכז רימונים. מתקבל תבשיל חגיגי, עשיר בטעמים, שמתאים להגשה חמה או קרה.
גראטן תפוחי אדמה ועגבניות מיובשות של אוליביה

גראטן תפוחי אדמה ועגבניות מיובשות של אוליביה

גראטן תפוחי אדמה מיוחד לשבועות, קרמי עם טוויסט מעניין של ממרח עגבניות מיובשות שנותן טעם עשיר. הצלחה מובטחת לשולחן החג
סלט קיסר עם חלומי ישראלית צלויה של פיראוס

סלט קיסר עם חלומי ישראלית צלויה של פיראוס

סלט חסה עם גבינת חלומי מפנקת, קרוטונים ורוטב קיסר
סלט של מחמאות עם צפתית של פיראוס

סלט של מחמאות עם צפתית של פיראוס

סלט ירקות משודרג עם צפתית וסומק
אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס

אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס

אומלט מפנק עם גבינה פטה כבשים, עירית ופטרוזיליה

המאמרים של איתי אדרי

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.