תרד מוקרם
תרד מוקרם שמושלם עם תפוח אדמה אפוי, או כתוספת למנה עיקרית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- 250 גרם תרד טחון קפוא
- 2 כפות בצל קצוץ
- 20 חמאה של תנובה
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפות קמח
- 1/3 כוס חלב תנובה או מים
- 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את התרד על ידי חימומו בסיר בישול על להבה בינונית או במיקרוגל.
-
02.
מטגנים את הבצל במרגרינה עד הזהבה. מקטינים את הלהבה ומוסיפים את השום והקמח תוך כדי בחישה מתמדת.
-
03.
מוסיפים מיד את החלב או המים ובוחשים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
-
04.
מוסיפים את התרד המופשר, אבקת המרק והתבלינים.
-
05.
מערבבים וממשיכיםלבשל על להבה בינונית 5-3 דקות, עד הקרמה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים