המרכיבים ל6 מנותתבנית שקעים:
גרסה מספר 1:
- שוקולד מריר
גרסה מספר 2:
- שוקולד מריר
- שוקולד חלב
- שוקולד לבן
- תבנית שקעים לקרח (בצורות)
- או תבנית שקעים מסיליקון
הוראות הכנה:
-
01.
גרסה מספר 1:
-
02.
ממיסים את השוקולד המריר באמבט אדים. מערבבים תוך כדי.
-
03.
ניתן להוסיף פירות מסוכרים לשוקולד.
-
04.
שמים בתבנית השקעים סוכריות צבעוניות.
-
05.
שמים את השוקולד בשקעים שבתבנית לא עד סופם ממש ומחליקים, מומלץ להוסיף גם כאן סוכריות צבעוניות וגם בצדדי השקע.
-
06.
מחכים עד שהשוקולד לא יהיה חם יותר, ממש טיפה זמן, לא יותר מדי!
-
07.
מכניסים למקרר ללילה. מוציאים והופכים את התבנית וטופחים על השקעים כך שמעדני הסוכריות האלו יצאו.
-
08.
משפדים.
-
09.
אוכלים כשזה קר. גרסה מספר 2: אותו הדבר רק ששמים את כל סוגי השוקולדים להמסה.
הכנת? כאן מדרגים