מתכון סוכריות שוקולד | השף הלבן

סוכריות שוקולד

סוכריות שוקולד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סוכריות שוקולד

המרכיבים ל6 מנותתבנית שקעים:

גרסה מספר 1:
  • שוקולד מריר
גרסה מספר 2:
  • שוקולד מריר
  • שוקולד חלב
  • שוקולד לבן
  • תבנית שקעים לקרח (בצורות)
  • או תבנית שקעים מסיליקון

הוראות הכנה:

  • 01.

    גרסה מספר 1:

  • 02.

    ממיסים את השוקולד המריר באמבט אדים. מערבבים תוך כדי.

  • 03.

    ניתן להוסיף פירות מסוכרים לשוקולד.

  • 04.

    שמים בתבנית השקעים סוכריות צבעוניות.

  • 05.

    שמים את השוקולד בשקעים שבתבנית לא עד סופם ממש ומחליקים, מומלץ להוסיף גם כאן סוכריות צבעוניות וגם בצדדי השקע.

  • 06.

    מחכים עד שהשוקולד לא יהיה חם יותר, ממש טיפה זמן, לא יותר מדי!

  • 07.

    מכניסים למקרר ללילה. מוציאים והופכים את התבנית וטופחים על השקעים כך שמעדני הסוכריות האלו יצאו.

  • 08.

    משפדים.

  • 09.

    אוכלים כשזה קר. גרסה מספר 2: אותו הדבר רק ששמים את כל סוגי השוקולדים להמסה.

הכנת? כאן מדרגים
(107)