מתכון טראפלס שוקולד ואגוזים | השף הלבן

טראפלס שוקולד ואגוזים

ממתק מושחת וסיומת נהדרת לכל ארוחה

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד ואגוזים
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל20:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 כף ברנדי
לקישוט:
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.

  • 02.

    בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה.

  • 03.

    יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.

  • 04.

    מוסיפים ברנדי ומערבבים היטב.

  • 05.

    מצננים את תערובת השוקולד במקרר במשך כ-4-5 שעות לפחות או עד שהיא מתייצבת לחלוטין.

  • 06.

    בעזרת 2 כפיות נוטלים פיסות קטנות מתערובת השוקולד הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים.

  • 07.

    מצפים את הכדורים באגוזים קצוצים ומניחים על צלחת. שומרים במקרר עד ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(894)