טראפלס שוקולד ואגוזים
ממתק מושחת וסיומת נהדרת לכל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נטלי לוין
עיצוב: נטלי לוין
המרכיבים ל20:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1 כף ברנדי
לקישוט:
- 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.
-
02.
בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה.
-
03.
יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
-
04.
מוסיפים ברנדי ומערבבים היטב.
-
05.
מצננים את תערובת השוקולד במקרר במשך כ-4-5 שעות לפחות או עד שהיא מתייצבת לחלוטין.
-
06.
בעזרת 2 כפיות נוטלים פיסות קטנות מתערובת השוקולד הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים.
-
07.
מצפים את הכדורים באגוזים קצוצים ומניחים על צלחת. שומרים במקרר עד ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים