קראמבל אגסים, נפוליאון וגרנולה | השף הלבן

קראמבל אגסים, נפוליאון וגרנולה

הפרי האהוב על ציון הוא אגס, והוא שילב אותו במתכון מנצח ומפתיע לקראמבל עם גרנולה ותלוליות של גבינת נפוליאון קרמית. את הקראמבל מגישים עם הר מרשים של קצפת

מאת: ציון ברוך
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
https://youtu.be/ova3eYQWdsQ
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 6 אגסים חתוכים לקוביות בינוניות
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית קינמון
  • 4 כפות סוכר חום
  • 3 כוסות גרנולה שאוהבים
להגשה:
  • כף קינמון
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את האגסים עם כפית קינמון, הסוכר והחמאה המומסת.

  • 02.

    מסדרים את האגסים בתבנית ומסדרים מעליהם כפיות של גבינת נפוליאון במרווחים קטנים.

  • 03.

    מפזרים גרנולה מעל האגסים והגבינה ואופים ב-170 מעלות כ-30 דקות. מצננים מעט.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מקציפים שמנת מתוקה לקצפת עמידה, מסדרים מעל הקראמבל, מפזרים קינמון ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)