מתכון עוגת גבינה-MALAI רומנית | השף הלבן

עוגת גבינה-MALAI רומנית

עוגת גבינה עם קמח תירס

מאת: חביבה טל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה-MALAI רומנית

המרכיבים ל 15 מנות/ תבנית בקוטר 24 ס"מ:

  • 1.5 כוסות קמח תירס
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 ביצים מופרדות
  • 1.5 כוס סוכר
  • 3 גביעי גבינה לבנה 5%
  • 2 גביעי אשל
  • 200 גרם חמאה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבים פרט לחלבונים לעיסה אחידה.

  • 02.

    מקציפים את החלבונים לקצף חזק ומבריק ומוסיפים אותם לתערובת בתנועות קיפול עדינות.

  • 03.

    משמנים את התבנית ויוצקים פנימה את התערובת.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש 180מעלות למשך 40 דקות או עד שהעוגה מתיצבת ומזהיבה. אם רוצים מפזרים מעט אבקת סוכר לאחר צינון העוגה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.