עוגת גבינה עם תפוחים וקציפת שוקולד לבן | השף הלבן

עוגת גבינה עם תפוחים וקציפת שוקולד לבן

עוגת גבינה עם תפוחים

מאת: עינב גדות
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה עם תפוחים וקציפת שוקולד לבן

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לקציפת שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד לבן
לבצק
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 חלמון
  • 2 כפות חלב
למלית תפוחים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
לקרם גבינה
  • כוס סוכר
  • שקית וחצי ג'לטין
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן 32%
  • 1.5 כוסות קמח
  • 8 תפוחי עץ קלופים
  • 2 שמנת מתוקה 32%

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה: קציפת שוקולד:

  • 02.

    יום לפני: מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה, מכבים את האש וממיסים את השוקולד הלבן.

  • 03.

    מאחסנים במקרר ללילה.

  • 04.

    מוציאים מהמקרר ומקציפים. בצק:

  • 05.

    מעבדים את החומרים לבצק אחיד.

  • 06.

    מרדדים ומשטחים על תבנית משומנת.

  • 07.

    אופים ב-180 מעלות במשך 20 דקות. מלית תפוחים:

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 08.

    חותכים את התפוחים ומבשלים יחד עם הסוכר והמים במשך 10 דקות. גבינה:

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 09.

    מערבבים את הג'לטין עם חצי קופסת שמנת מתוקה ומשהים כ-20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 10.

    מחממים במיקרו ב"פולסים" של 10 שניות עד שנמס.

  • 11.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים את הגבינה הלבנה והג'לטין המומס. הרכבת העוגה:

  • 12.

    שמים את מלית התפוחים על הבצק האפוי.

  • 13.

    שופכים את הגבינה ומשטחים.

  • 14.

    מאחסנים במקרר כשלוש שעות.

  • 15.

    מורחים את קציפת השוקולד על העוגה ומאחסנים לעוד שעה במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(52)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.