עוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים

עוגת גבינה קלה להכנה על בסיס ביסקווטים ובציפוי מתוק על פי טעמכם האישי, נהדרת לאירוח בימי חג שבועות

מאת: לימור יוקליס
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • חבילת ביסקוויטים
  • כוס חלב
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • מיכל שמנת מתוקה
  • גביע גבינת סקי
  • כפית קפה נמס או כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • חבילת ג'לי בזק, או מחית אוכמנויות או פירורי שוקולד (על פי טעם אישי)

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את החלב, פודינג הוניל, שמנת מתוקה וגבינת הסקי - במיקסר.

  • 02.

     מכינים צלחת עמוקה עם כוס חלב ועם הנס קפה או תמצית הוניל.

  • 03.

     טובלים הביסקוויטים בצלחת ומסדרים בתבנית, מעל את תערובת השמנת מתוקה, כך מסדרים 2 שכבות.

  • 04.

     מכניסים למקרר, לכ-3 שעות, לאחר מכן מוציאים, מורחים את האוכמניות או הג'לי או פרורי השוקולד, למעלה.

  • 05.

     מכניסים למקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(177)