עוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים

עוגת גבינה קלה להכנה על בסיס ביסקווטים ובציפוי מתוק על פי טעמכם האישי, נהדרת לאירוח בימי חג שבועות

מאת: לימור יוקליס
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה על בסיס ביסקוויטים

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • חבילת ביסקוויטים
  • כוס חלב
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • מיכל שמנת מתוקה
  • גביע גבינת סקי
  • כפית קפה נמס או כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • חבילת ג'לי בזק, או מחית אוכמנויות או פירורי שוקולד (על פי טעם אישי)

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את החלב, פודינג הוניל, שמנת מתוקה וגבינת הסקי - במיקסר.

  • 02.

     מכינים צלחת עמוקה עם כוס חלב ועם הנס קפה או תמצית הוניל.

  • 03.

     טובלים הביסקוויטים בצלחת ומסדרים בתבנית, מעל את תערובת השמנת מתוקה, כך מסדרים 2 שכבות.

  • 04.

     מכניסים למקרר, לכ-3 שעות, לאחר מכן מוציאים, מורחים את האוכמניות או הג'לי או פרורי השוקולד, למעלה.

  • 05.

     מכניסים למקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(178)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.