עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני

עוגת גבינה קרה לשבועות, בכלל לכל חג/אירוע בשנה.מאוד קלה להכנה.

מאת: מור ליברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני

המרכיבים ל10 מנות- תבנית קפיצית בקוטר 26:

לתחתית הבסיס:
  • 200 גרם ביסקוויטים פתיבר
  • 50 גרם חלבה מפוררת
  • 50 גרם פקאן סיני
  • 100 גרם חמאה מומסת
מילוי:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (500 מ"ל)

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הבסיס:

  • 02.

    לרסק יחד במעבד מזון את הביסקוויטים, חלבה ופקאן.

  • 03.

    להוסיף חמאה מומסת לערבב מעט. להעביר הכל לתבנית עגולה 26 ולשטח. למילוי:

  • 04.

    לערבב יחד בקערה גבינה,פודינג וניל ושוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    להקציף שמנת מתוקה במיקסר.

  • 06.

    לקפל את השמנת לתערובת הגבינה ולצקת מעל בסיס העוגה שבתבנית.

  • 07.

    להכניס למקפיא לכמה שעות.

  • 08.

    כשהעוגה קפאה להעביר למקרר לעוד 4-5 שעות(לפחות)לפני ההגשה. כדי שמרקם העוגה יהיה נימוח יותר בזמן ההגשה. אפשר גם להגיש חצי קפוא, אז יש להעביר למקרר שעתיים לפני הגשה.

  • 09.

    לקשט מעל וסביב בכמה פקאנים שלמים, ובאמצע פקאנים קצוצים ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(25)