עוגת גבינה עם תותים אפויה - מתכון נהדר לעוגה מנצחת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם תותים אפויה

מתכון מושלם לעוגה מנצחת ואהובה בטעם נפלא של גבינה ותותים

מאת: מאיה יעקב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם תותים אפויה

המרכיבים ל 12 פרוסות/ תבנית 26:

  • 500 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 250 גרם גבינת שמנת תנובה
  • 1 שמנת של פעם
  • 4 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • כף קורנפלור
  • 2 כפות איסטנט פודינג ווניל
  • 8 תותים בינוניים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים ביצים עם כוס סוכר במיקסר. את רבע כוס הסוכר הנותרת מערבבים עם תותים קצוצים ומניחים 5 דקות בצד

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    לתערובת הביצים מוסיפים את הגבינות, השמנת, הפודינג והקורנפלור

  • 03.

    את התותים טוחנים בבלנדר ידני הרכבת העוגה:

  • 04.

    מוזגים לתבנית בגודל 26 מחצית ממלית הגבינה, לחצי הנותר מוסיפים 3 כפות ממחית התותים

  • 05.

    אחרי שכל התערובת בתבנית, מזלפים בעדינות מסביב לכל העוגה מעט ממחית התותים

  • 06.

    מושכים עם קיסם בעדינות רבה בתנועות פנימיות לתוך העוגה, ליצירת הדוגמא כמו בתמונה

  • 07.

    אופים בחום של 170 מעלות שעה ורבע

  • 08.

    מצננים לילה במקרר

הכנת? כאן מדרגים
(59)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.