מתכון לעוגת גבינה עם תותים אפויה
מתכון מושלם לעוגה מנצחת ואהובה בטעם נפלא של גבינה ותותים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 פרוסות/ תבנית 26:
- 500 גרם גבינה לבנה תנובה
- 250 גרם גבינת שמנת תנובה
- 1 שמנת של פעם
- 4 ביצים
- כוס ורבע סוכר
- כף קורנפלור
- 2 כפות איסטנט פודינג ווניל
- 8 תותים בינוניים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים ביצים עם כוס סוכר במיקסר. את רבע כוס הסוכר הנותרת מערבבים עם תותים קצוצים ומניחים 5 דקות בצד
טיימר מופעל
-
02.
לתערובת הביצים מוסיפים את הגבינות, השמנת, הפודינג והקורנפלור
-
03.
את התותים טוחנים בבלנדר ידני הרכבת העוגה:
-
04.
מוזגים לתבנית בגודל 26 מחצית ממלית הגבינה, לחצי הנותר מוסיפים 3 כפות ממחית התותים
-
05.
אחרי שכל התערובת בתבנית, מזלפים בעדינות מסביב לכל העוגה מעט ממחית התותים
-
06.
מושכים עם קיסם בעדינות רבה בתנועות פנימיות לתוך העוגה, ליצירת הדוגמא כמו בתמונה
-
07.
אופים בחום של 170 מעלות שעה ורבע
-
08.
מצננים לילה במקרר
הכנת? כאן מדרגים