עוגת גבינה עם רימונים
עוגת גבינה מושלמת עם רימונים – מתאימה לכל אירוח ולראש השנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 15:
לתחתית:
- 3 כוסות קורנפלקס או פתי בר
- 100 גרם חמאה "תנובה"
למילוי:
- 700 גרם גבינת שמנת
- 1.5 כוסות סוכר
- גרידת 2 לימונים
- 4 ביצים
- רבע כוס קורנפלור
- 2 גביעים שמנת חמוצה "תנובה"
- 1 כוס רימונים טחונים או פסיפלורה
לציפוי:
- 1 כוס מיץ רימונים או פסיפלורה
- 1 כפית מיץ לימון
- 1.5 כפיות ג'לטין
- 2 כפות סוכר
- 4 כפות גרגרי רימונים או פסיפלורה
הוראות הכנה:
-
01.
התחתית: ממיסים חמאה ומערבבים עם הקורנפלקס ומהדקים לתחתית של תבנית אפיה
-
02.
המילוי: מערבבים את כל החומרים חוץ מהקורנפלור.
-
03.
מערבבים את הקורנפלור עם מעט מתערובת הגבינה ומחזירים לשאר התערובת ומערבבים שוב.
-
04.
ל-1/3 מהתערובת מוסיפים את הרימונים או הפסיפלורה ומערבבים.
-
05.
שופכים את התערובת ללא הרימונים לתבנית ומעל את תערובת הגבינה עם הרימונים.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50-55 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
הציפוי: שמים חצי מכמות מיץ הרימונים בקערית ומפזרים מעל את אבקת הג'לטין ומשאירים דקה. מחממים בסיר את שאר המיץ והסוכר עד ההמסה ומוסיפים לג'לטין. מערבבים היטב ומקררים 15 דקות ואז מוסיפים את גרגרי הרימונים. שופכים מעל העוגה שהתקררה ושמים במקרר עד התקשות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים