מתכון לעוגת גבינה אפויה עם קרם שוקולד
עוגת גבינה אפויה ועסיסית בציפוי קרם שוקולד טעים שכולם אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
- 3 חבילות גבינה לבנה 5% (750 ג´ סה"כ)
- 1 גביע גיל
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 4 ביצים
- 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
לקרם:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 מיכל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
ה כנה:
-
02.
מערבבים את הגבינות, קמח תפוחי האדמה, פודינג הווניל והחלמונים.
-
03.
מקציפים את החלבונים לקצף קשה ויציב ובסוף להוסיף את כוס הסוכר בהדרגה.
-
04.
מערבבים את הקצף עם תערובת הגבינות. שמים בתבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני במשך 45 דקות. משאירים בתנור סגור עד להצטננות.
טיימר מופעל
-
05.
כשהעוגה מוכנה מבשלים בסיר 1 שמנת מתוקה ו-100 גר' שוקולד מריר עד לקבלת קרם אחיד ומצפים את העוגה.
הכנת? כאן מדרגים