עוגת גבינה ללא אפיה - מתכון נהדר וקל להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ללא אפיה

עוגה לבנה בטעמים עדינים, מנה מצוינת לחג השבועות וללא צורך באפייה

מאת: דפנה רזיאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ללא אפיה

המרכיבים ל24 מנות:

לתחתית:
  • 100 גרם חמאה
  • 250 גרם ביסקויטים פתי-בר
לעוגה:
  • 2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)
  • 2 שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 סוכר וניל
  • 250 גרם ריבת אוכמניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפוררים את הפתי בר (אפשר בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים).

  • 02.

    מוסיפים את החמאה רכה (לא מומסת). מערבבים הכל יחד ומניחים בתבנית.

  • 03.

    שופכים לקערה את הגבינה, השמנת מתוקה (2 קופסאות), את כוס הסוכר, כוס החלב והסוכר וניל. מערבבים יחד ידנית. יוצקים את התערובת על הביסקוויטים שנמצאים בתבנית.

  • 04.

    מכניסים ליממה למקרר.  עם ההגשה להוסיף לכל פרוסת עוגה כפית/כף של ריבת אוכמניות (קומפיטורה). 

הכנת? כאן מדרגים
(84)