מתכון לעוגת גבינה לא אפויה כשרה לפסח
עוגת גבינה קלה להכנה וכשרה לפסח אשר בסיס עשוי שברי עוגיות פסח, מתאימה לאירוח בחג שבועות ופסח כאחד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 מיכלי שמנת להקצפה
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- חבילת עוגיות פסח
- חצי כוס סוכר
- 100 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
שוברים עוגיות של פסח לשברים קטנים, ממיסים מעט חמאה ויוצרים עיסה מהעוגיות, משמנים תבנית קפיצית בחמאה ומשטיחים את השברים לתחתית.
-
02.
מערבבים את הגבינה עם אינסטנט הפודינג.
-
03.
מקציפים שתי חבילות שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר.
-
04.
מערבבים את הגבינה עם השמנת להקצפה בתנועות קיפול ויוצרים בלילה אחידה.
-
05.
מורחים את כל בלילת הגבינה והשמנת על התחתיתומכניסים למקרר.
הכנת? כאן מדרגים