עוגת גבינה לא אפויה כשרה לפסח - מתכון פשוט וקל | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה לא אפויה כשרה לפסח

עוגת גבינה קלה להכנה וכשרה לפסח אשר בסיס עשוי שברי עוגיות פסח, מתאימה לאירוח בחג שבועות ופסח כאחד

מאת: שמרית בהרב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה לא אפויה כשרה לפסח

המרכיבים ל10 מנות:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 מיכלי שמנת להקצפה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • חבילת עוגיות פסח
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים עוגיות של פסח לשברים קטנים, ממיסים מעט חמאה ויוצרים עיסה מהעוגיות, משמנים תבנית קפיצית בחמאה ומשטיחים את השברים לתחתית.

  • 02.

    מערבבים את הגבינה עם אינסטנט הפודינג.

  • 03.

    מקציפים שתי חבילות שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר.

  • 04.

    מערבבים את הגבינה עם השמנת להקצפה בתנועות קיפול ויוצרים בלילה אחידה.

  • 05.

    מורחים את כל בלילת הגבינה והשמנת על התחתיתומכניסים למקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(75)