מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה עם אינסטנט פודינג | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה

עוגה מצוינת לחג השבועות ללא אפייה – מתכון קלאסי שכולם אוהבים וקל להכין ממצרכים שיש בבית. רוצים לשדרג? קשטו את העוגה בפירות יבשים ושקדים קלויים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 250 גרם ביסקוויטים מפוררים
  • 150 גרם חמאה
  • 2 חבילות שמנת מתוקה 38 אחוז השף הלבן
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כוס חלב
  • קליפת לימון מגוררת או כפית מיץ לימון
  • 1/2 שקית (7 גרם) ג’לטין
  • ¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחים
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 24-26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה ומוסיפים את פרורי הפתיבר. מצמידים את רוב התערובת לתחתית של תבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפירורים לקישוט.

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מערבלים את החלב, הסוכר והגבינה פנימה במהירות נמוכה.

  • 03.

    מוסיפים את הפודינג ומערבבים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את קליפת הלימון או כפית מיץ לימון.

  • 04.

    ממיסים את הג’לטין במים רותחים, מחכים כ-15 דק' ואז מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 05.

    יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את שארית הפירורים מעל. 

  • 06.

    מצננים במקרר למספר שעות ומגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(15)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.