עוגת גבינה וכדורי שוקולד- חיבור של קינוחים אהובים | השף הלבן

עוגת גבינה וכדורי שוקולד

לקחנו שני קינוחים שאנחנו אוהבים וחיברנו אותם לקינוח הכי כיפי שיש. הרעיון של בסיס כדורי שוקולד יעבוד נפלא גם עם עוגות קרות נוספות בטעמי ריבת חלב, קפה או קרמ

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה וכדורי שוקולד
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 10-12:

לבסיס ולכדורי השוקולד:
  • 500 גרם ביסקוויטים או עוגיות חמאה או עוגיות שיבולת שועל
  • 2/3 כוס קקאו (לא ממותק)
  • 1/4 1 כוס (150 גרם) אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
למלית גבינה:
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 1 מיכל (500 גרם) גבינה לבנה 5%
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית עגלה בקוטר 24-26

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים בסיס וכדורים: שמים בקערה או במעבד מזון את מרכיבי הבסיס ומעבדים לתערובת אחידה. 2/3 מהתערובת מהדקים לתבנית ושולחים למקפיא או למקרר ומהיתר יוצרים כדורים קטנים ומהודקים שגם אותם שומרים במקרר בנתיים.

  • 02.

    מכינים את מלית הגבינה: מקציפים גבינת שמנת, גבינה לבנה ואבקת סוכר. מוסיפים שמנת ואינסטנט פודינג לסרוגין תוך כדי הקצפה עד קבלת קרם אוורירי ויציב. מעבירים לתבנית על בסיס העוגה ומחליקים את פני הקרם. מכסים נילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

  • 03.

    לפני ההגשה מניחים על העוגה את הכדורים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.