עוגת גבינה בציפוי מחית אוכמניות טעימה ומשגעת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה בציפוי מחית אוכמניות

עוגת גבינה קרה על בסיס בצק פריך, מלית גבינה מתוקה ומעל ציפוי קונפיטורת אוכמוניות חמצמצה-מתוקה

מאת: בקי שמריהו
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה בציפוי מחית אוכמניות

המרכיבים ל 12 מנות/תבנית 26:

לקלתית:
  • 100 גרם חמאת "תנובה" רכה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 חלמונים
  • 1 ו 1/4 כוסות קמח תופח
למלית:
  • שקית ג'לטין
  • כוס מים פושרים
  • 2 מיכלי גבינה לבנה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב קר
  • קונפיטורת אוכמניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הקלתית: לאחד את החומרים לבצק ולשטח על גבי תבנית בגודל 26 (אפשר בעזרת מערוך או בידיים). אופים ב 180 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהבצק זהוב.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    הכנת המלית: ממיסים שקית ג'לטין בכוס מים פושרים (לא חמים) ושמים בצד. מקציפים 2 גבינה לבנה 9% עם 3/4 כוס סוכר, מוסיפים את הג'לטין, מערבבים היטב ומניחים במקרר.

  • 03.

     מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג בטעם וניל וכוס חלב קר.

  • 04.

     מקפלים את 2 התערובות ויוצקים על הקלתית.

  • 05.

     מקררים למשך לילה.

  • 06.

     למחרת מורחים מעל קונפיטורת אוכמניות.

הכנת? כאן מדרגים
(50)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.