עוגת גבינה מהודרת בטעם קפה - היא רק נראית מסובכת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מהודרת בטעם קפה

היא רק נראית מסובכת להכנה! בואו להרשים עם עוגת גבינה קפה מהממת וטעימה

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 גביע בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן
  • ¾ כוס קמח רגיל
  • 5 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 150 גרם פתי בר
  • 50 גרם בייגלה (או עוד 50 גרם פתי בר)
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 2 כפיות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים רותחים ומצוננות
  • לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • מעט קקאו לקישוט
גודל תבנית: תבנית בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ללא טורבו.

  • 02.

    מניחים בתחתית תבנית מלאה במים.במעבד מזון טוחנים פתי בר, בייגלה וחמאה לפירורים ומהדקים היטב בתחתית התבנית.

  • 03.

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה על לקבלת קצף יציב ומבריק.

  • 04.

    בקערה נפרדת מערבבים את הבלילה להכנת עוגת גבינה עם החלמונים והקמח.

  • 05.

    מקפלים את קצף החלבונים בהדרגה לתוך הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 06.

    מוסיפים את תערובת הנס קפה ומקפלים עד שהקפה נטמע בתערובת.

  • 07.

    יוצקים את התערובת על בסיס הפירורים ומחליקים את פני העוגה. אופים 50-60 דקות עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך שעה ומצננים 6 שעות לפחות לפני הקישוט. לציפוי:מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה ומעבירים לשק זילןף עם צנטר חלק.מזלפים ספירלה על פני העוגה ומקשטים בבישקוטי ובאבקת קקאו.

    טיימר מופעל
    00:00:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.