עוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, קלילה וטעימה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, קלילה וטעימה

עוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, מתכון קליל וטעים

מאת: הדס בן לולו
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, קלילה וטעימה

המרכיבים ל 8 מנות / תבנית בקוטר 28 ס״מ:

לבצק:
  • 1 חבילה קטנה קמח תופח
  • 1 חמאה
  • 4 חלמונים
  • מעט תמצית וניל
  • 1/2 כוס סוכר
למלית הגבינה:
  • 3 גבינות תנובה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה תנובה
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים היטב את חומרי הבצק ומשטחים בתבנית עגולה משומנת.

  • 02.

    מערבבים היטב את חומרי מלית הגבינה.

  • 03.

    מוסיפים למלית 6 חלבונים מוקצפים עם 1/2 כוס סוכר.

  • 04.

    שופכים את כל המלית על הבצק, ואופים בחום של 180 מעלות כ 45 דקות.

    טיימר מופעל

    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(77)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.