מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים
עוגה קלילה להכנה אבל בעלת היסטוריה של שנים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 שמנת חמוצה
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 אינסטנט וניל
- 5 כפות קורנפלור
- 1/2 כוס חלב
- 1 שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחד: גבינה לבנה, שמנת חמוצה, 3/4 כוס סוכר, 5 חלמונים, 3/4 שקית אינסטנט, וקורנפלור.
-
02.
מקציפים חלבון עם 4 כפות סוכר לקצף ומקפלים בתנועות עטיפה לגבינה.
-
03.
לאפות בתנור בחום גבוה ל5 דקות ועוד 45 דקות בחום בינוי נמוך (150-170 מעלות) עם מגש מים מתחת לתבנית. 220 מעלות ואחר כך 150 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
את האינסטנט שנשאר ניתן להקציף עם החלב והשמנת מתוקה לקצף ולמרוח על העוגה כמובן אחרי שהיא התקררה היטב.
הכנת? כאן מדרגים