טירמיסו פירות יער - טעים וקל להכנה | השף הלבן

טירמיסו פירות יער

הקינוח שיפתיעו את כולם: אפרת ליכטנשטט עם גרסה יצירתית ופירותית לקינוח הטירמיסו האהוב. לא תאמינו כמה המתכון הזה קל וטעים

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טירמיסו פירות יער
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 5-6 מנות:

  • חבילת בישקוטים
  • ½ כוס חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
לקרם גבינה:
  • 2 מיכלים (500 מ״ל סה״כ) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן" קרה מאד
  • 2 גביעים (500 מ״ל סה״כ) מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר
  • ⅓ כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
לפירות:
  • 250-350 גרם תותים ואוכמניות (טריים או קפואים)
גודל תבנית: תבנית בגודל 18/30 ס״מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את כל מרכיבי שכבת הקרם ומקציפים לקרם אחיד ויציב. מתחילים מהקצפה איטית כדי שהחומרים יתאחדו והגבינה תתרכך.

  • 02.

    מחממים מעט את החלב במיקרוגל - רק טיפה שיהיה פושר. מוסיפים את הוניל.

  • 03.

    טובלים כל בישקוט בחלב ומסדרים בתחתית התבנית. 

  • 04.

    מניחים על הבישקוטים חצי מהקרם ומורחים אותו לשכבה אחידה.

  • 05.

    מפזרים תותים ופירות יער בשפע.

  • 06.

    טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הפירות, ושוב מורחים את המחצית השנייה של הקרם.

  • 07.

    הפסקת קירור והתייצבות עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות שעתיים.

  • 08.

    לפני ההגשה, מקשטים בשכבת הפירות העליונה כדי שישארו טריים ויפים.

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.