חיתוכיות עוגת גבינה שוקולד לבן וקוקוס - טעים במיוחד | השף הלבן

חיתוכיות עוגת גבינה שוקולד לבן וקוקוס

גרסה בהירה לחתוכיות הפריכות והאהובות והפעם, שכבת בצק פריך נימוך עם שמנת מתוקה ומעליו מלית קוקוס וניל משגעת.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חיתוכיות עוגת גבינה שוקולד לבן וקוקוס
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל10-12:

לבצק:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
מצרכים למלית:
  • 100 גרם קוקוס טחון
  • 2 ביצים
  • 150 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס במיקרוגל או בסיר באן מארי
  • 500 גרם שמנת חמוצה "תנובה"
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כוס סוכר
לקישוט:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל של 20X20

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים יחד את מרכיבי הבצק, יוצרים כדור ומשטחים אותו בידיים רטובות על תבנית מלבנית בגודל של 20X

  • 02.

    אופים בתנור ל- 10 דקות בחום של 170 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ותמצית הוניל עם השוקולד הלבן המומס לקרם רך ומוסיפים לו את הביצים, הסוכר וקליפת הלימון.

  • 04.

    מקפלים אל התערובת את השמנת החמוצה, הקורנפלור והקוקוס.

  • 05.

    משטחים את תערובת הגבינה על הקלתית ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של כ- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מצננים צינון מלא.

  • 07.

    ממיסים יחד את יתרת השמנת ותמצית הוניל עם שוקולד מריר ומזלפים מעל.

  • 08.

    מצננים שוב וחותכים לקוביות.

הכנת? כאן מדרגים
(14)