מאפינס שוקולד תפוז
מאפינס תפוז ושוקולד – אין טוב מזה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30:
- 3/4 כוס סוכר
- 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 2 ביצים
- חצי כוס שמנת מתוקה
- חצי כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח
- גרידת תפוז משני תפוזים
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כפית אבקת סודה לשתייה
- 100 גרם שוקולד מריר מגורר או פרורי שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם את התנור ל- 200 מעלות.
-
02.
להקציף בקערת מערבל חשמלי את הסוכר עם החמאה, עד לקבלת קרם בהיר. להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף. להוסיף את מיץ התפוז ואת השמנת ולערבל קלות.
-
03.
בקערה נפרדת, לערבב את הקמח, גרידת התפוז, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת השוקולד.
-
04.
להוסיף את התערובת היבשה לבצק ולערבב קלות.
-
05.
לצקת את הבלילה לתבנית שקעים ולאפות למשך 15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים