מתכון מאפינס שוקולד תפוז | השף הלבן

מאפינס שוקולד תפוז

מאפינס תפוז ושוקולד – אין טוב מזה

מאת: לימור תירוש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד תפוז

המרכיבים ל30:

  • 3/4 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • גרידת תפוז משני תפוזים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורר או פרורי שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם את התנור ל- 200 מעלות.

  • 02.

    להקציף בקערת מערבל חשמלי את הסוכר עם החמאה, עד לקבלת קרם בהיר. להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף. להוסיף את מיץ התפוז ואת השמנת ולערבל קלות.

  • 03.

    בקערה נפרדת, לערבב את הקמח, גרידת התפוז, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ואת השוקולד.

  • 04.

    להוסיף את התערובת היבשה לבצק ולערבב קלות.

  • 05.

    לצקת את הבלילה לתבנית שקעים ולאפות למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(101)