פלין עם עגבניות שרי ואספרגוס - מתכון לחג שבועות | השף הלבן

פלין עם עגבניות שרי, אספרגוס, שום, אורגנו ופרמג'יאנו רג'יאנו

מתכון מצוין לשבועות: רביולי דל פלין, רביולי מקופל בצורת מעטפה בעל שוליים משוננים, יחד עם עגבניות שרי, אספרגוס, שום, אורגנו וגילופי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלין עם עגבניות שרי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2-3 מנות:

  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי דל פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 6 גבעולי אספרגוס חתוכים לחצאים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1/4 כוס עלי אורגנו טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
  • פרמג'יאנו רג'יאנו "COLLECTION" מגולפת בעזרת קולפן

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הרביולי דל פלין: מבשלים את הפלין בסיר עם מים רותחים וכף מלח עד שהם צפים ומסננים

  • 02.

    במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים שום במשך חצי דקה

  • 03.

    מוסיפים למחבת את עגבניות השרי והמלח, מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות ומוסיפים את האספרגוס.מערבבים במשך דקה, מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפלין ואת עלי האורגנו

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מערבבים הכל יחד ומגישים חם עם גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו מעל

הכנת? כאן מדרגים
(0)