רביולי ברוטב שמנת ובטטה
רביולי מעודן – מתאים לאירוח וגם לארוחה משפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8-6:
- 2 כוסות יוגורט BIO תנובה 1.5%
- רביולי במילוי בטטה
- 1 תיבולית עשבי תיבול
- בצל חתוך דק לפי הטעם
- 1 שמנת לבישול השף הלבן 500 מ"ל
- גבינת עמק מגורדת
- רביולי במילוי מוצרלה קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך 2 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
03.
במחבת ממיסים חמאה, מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את היוגורט והשמנת ומסמיכים במקצת.
-
04.
שופכים את הרוטב על הרביולי, מגרדים גבינה צהובה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים