רביולי גבינה ברוטב שמנת ופטריות – קל להכנה | השף הלבן

רביולי גבינה ברוטב שמנת ופטריות 

מתכון למנת רביולי קלה להכנה, שמתאימה כמנה עיקרית או כתוספת לארוחה חלבית עשירה. אפשר לגוון את הרוטב ולהוסיף אליו קוביות בטטה אפויות או צרור תרד מאודה.

מאת: קורל וקנין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי גבינה ברוטב שמנת ופטריות 

המרכיבים ל4 מנות:

  • רביולי גבינה מוכן לבישול בכמות של ארבע מנות
  • 1 חבילה שמנת לבישול 32% השף הלבן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 25 גרם חמאת תנובה
  • סלסלת פטריות חתוכות
גודל תבנית: שני סירים בינוניים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן ממיסים את החמאה על אש בינונית.

  • 02.

    כאשר היא נמסה מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל ומערבבים מדי פעם עד שהחמאה מבעבעת, לאידוי הפטריות.

  • 03.

    בינתיים מרתיחים בסיר ליטר מים עם מלח, וכשהמים רותחים מוסיפים את הרביולי.

  • 04.

    מוסיפים את השמנת לסיר הרוטב ומערבבים כמה דקות לאיחוד הטעמים.

  • 05.

    אחרי בישול של מספר דקות מוציאים את הרביולי מהמים הרותחים עם כף מסננת, ומעבירים אותם לצלחות. יוצקים מעל כל צלחת מספר כפות מהרוטב שהוכן בסיר השני. 

  • 06.

    מפזרים מעל המנות פטרוזיליה טרייה קצוצה ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3172)