מתכון רביולי | השף הלבן

רביולי

מנה קלאסית טעימה ומשביעה מאוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת רביולי גבינה
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון
  • חצי כפית חמאה "תנובה"
  • רבע כפית מרק עוף (פרווה) - לא חובה!
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • שן שום קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בסיר חמאה ומטגנים את השום על אש נמוכה, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים כ-2 דקות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים לסיר את השמנת ומבשלים כ5-6 דקות על אש נמוכה. חשוב לשמור על אש נמוכה על מנת שהשמנת לא תישרף.

    טיימר מופעל

    00:06:00
  • 03.

    מבשלים את הרביולי בסיר בינוני עם מים רותחים 6-7 דקות, מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב. מפזרים מלמעלה מעט פלפל שחור גרוס ומערבבים הכל ביחד. משאירים על האש כדקה.

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 04.

    מסירים מהאש ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(30)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.