רביולי
מנה קלאסית טעימה ומשביעה מאוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 חבילת רביולי גבינה
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון
- חצי כפית חמאה "תנובה"
- רבע כפית מרק עוף (פרווה) - לא חובה!
- קורט פלפל שחור גרוס
- מלח לפי הטעם
- שן שום קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בסיר חמאה ומטגנים את השום על אש נמוכה, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים כ-2 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים לסיר את השמנת ומבשלים כ5-6 דקות על אש נמוכה. חשוב לשמור על אש נמוכה על מנת שהשמנת לא תישרף.
טיימר מופעל
-
03.
מבשלים את הרביולי בסיר בינוני עם מים רותחים 6-7 דקות, מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב. מפזרים מלמעלה מעט פלפל שחור גרוס ומערבבים הכל ביחד. משאירים על האש כדקה.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מהאש ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים