רביולי ברוטב שמנת ופטריות
מתכון להכנת רוטב שמנת ופטריות שמשתדך נהדר לרביולי גבינה. מנה קלה ומהירה להכנה לארוחת צהרים חלבית, שמתאימה גם למי שאינו מומחה בבישול!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-3:
- 1 חבילת רביולי מוכן (עם מילוי גבינה או כל מילוי אחר)
לרוטב:
- מעט חמאת "תנובה"
- 1 בצל בינוני
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 1 קופסה שמנת לבישול של השף הלבן 10% או 15% שומן
- 1 קוביה תיבולית פטריות
- 1 שקית מרק נמס בכוס בטעם פטריות
- מעט חלב תנובה
גודל תבנית: שני סירים בינוניים
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הרביולי: מבשלים את הרביולי במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומניחים בצד.
-
02.
להכנת הרוטב: חותכים את הפטריות והבצל לקוביות בגודל בינוני. מטגנים בסיר רחב את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות ואת התיבול. מערבבים.
-
03.
מוסיפים את שקית המרק הנמס עם מעט חלב ומערבבים את הרוטב שנית. מבשלים על אש קטנה עד בינונית עד לאיחוד הטעמים ולהסמכה קלה.
-
04.
מוסיפים את הרביולי לרוטב בהדרגה ומערבבים הכל על אש קטנה.
-
05.
מגישים חם עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מלמעלה.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים