לזניית רביולי עם 3 מרכיבים
לזנייה טעימה וזריזה במיוחד בזכות הרביולי – מילוי הגבינה נמצא כבר בתוך הרביולי. כל מה שצריך זה סידור בשכבות, גבינת פרמזן ואפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל2-4:
מרכיבים:
- 400 גרם רביולי גבינה טרי, קפוא מופשר או מצונן
- 1 צנצנת רוטב לפיצה או לפסטה או לשקשוקה "אוליביה"
- 1/2 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן"
להגשה: בזיליקום, צנוברים קלויים
גודל תבנית: תבנית 20*25
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מחממים תנור ל-220 מעלות. מורחים את התבנית ב-2-3 כפות רוטב. עליו מניחים חצי מכמות הרביולי בשכבה אחידה ובצפיפות כך שלא יהיו חורים. עליהם מחצית מרוטב העגבניות, שוב רביולי ושוב רוטב עגבניות. מכסים בנייר כסף ואופים 25 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מסירים את נייר הכסף, מפזרים גבינה ואופים 10-15 דקות בשליש העליון של התנור עד שהגבינה נמסה ומזהיבה. בוזקים בזיליקום וצנוברים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים