פסטה פסטו – מתכון לפסטה עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן | השף הלבן

פסטה פסטו 

פסטה פסטו עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פסטו 

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 חבילות בזיליקום טרי
  • 1 שקית צנוברים
  • 4 שיני שום
  • קורט פלפל שחור
  • כפית שטוחה של מלח
  • כוס שמן זית
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את עלי הבזיליקום.

  • 02.

    מפרידים את העלים ומכניסים אל תוך כוס של בלנדר.

  • 03.

    מוסיפים 4 שיני שום.

  • 04.

    מתבלים בקורט פלפל שחור וכפית שטוחה של מלח.

  • 05.

    מוסיפים כוס שמן זית.

  • 06.

    מוסיפים גבינת פרמזן

  • 07.

    קולים את הצנוברים ומוסיפים אל כוס הבלנדר וטוחנים הכל יחדיו.

  • 08.

    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.

  • 09.

    מרכיבים את המנה, שופכים את הרוטב מעל הפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.