מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור
כשרוצים ביס מאיטליה, לא חייבים לעבוד קשה. אפשר לקחת מרכיבים טובים, להכניס לתנור וליהנות מארוחה מושקעת אך מהירה.
מאת: עורך השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
מרכיבים:
- 1 חבילת ניוקי מוכן (500 גרם)
- חבילת שמנת מתוקה השף הלבן (250 מ״ל)
- 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
- 3 כפות ממרח פסטו
- 2 שיני שום כתוש
- 1 כפית סוכר
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190 מעלות
-
02.
מניחים בכלי אפיה את הניוקי, שמנת מתוקה, עגבניות השרי, פסטו, שום כטוש, סוכר, מלח ופלפל
-
03.
מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב
-
04.
מכניסים לתנור ל-20 דק, חשוב במהלך האפייה לערבב מידי פעם את הניוקי בכדי ליצור אפיה אחידה.
-
05.
מפזרים מוצרלה מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור במצב חום עליון עד שהמוצרלה מזהיבה ומקרימה.
-
06.
מגישים חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים