מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור | השף הלבן

מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור

כשרוצים ביס מאיטליה, לא חייבים לעבוד קשה. אפשר לקחת מרכיבים טובים, להכניס לתנור וליהנות מארוחה מושקעת אך מהירה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור

המרכיבים ל3 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת ניוקי מוכן (500 גרם)
  • חבילת שמנת מתוקה השף הלבן (250 מ״ל)
  • 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות ממרח פסטו
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות

  • 02.

    מניחים בכלי אפיה את הניוקי, שמנת מתוקה, עגבניות השרי, פסטו, שום כטוש, סוכר, מלח ופלפל

  • 03.

    מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב

  • 04.

    מכניסים לתנור ל-20 דק, חשוב במהלך האפייה לערבב מידי פעם את הניוקי בכדי ליצור אפיה אחידה.

  • 05.

    מפזרים מוצרלה מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור במצב חום עליון עד שהמוצרלה מזהיבה ומקרימה.

  • 06.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)