מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה
פסטה עם נגיעות מתוקות של סלק ופקאן ברוטב שמנת מפנק של 23%
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
מרכיבים:
- 500 גרם פסטה לבחירתכם מבושלת על פי הוראות היצרן
- 500 גרם סלק מבושל חתוך לרבעים
- 400 מ״ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
- כוס פקאן קלוי
- שן שום
- מלח, פלפל שחור, כפית סוכר
- מי בישול הפסטה (לשמור בצד)
להגשה:
- 200 גרם פטה כבשים 5%
- פקאן קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון טוחנים את הסלק, שמנת, פקאנים, שום, מלח, פלפל וסוכר לרוטב חלק.
-
02.
מחממים את הרוטב במחבת ונוסיף כחצי כוס ממי בישול הפסטה.
-
03.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ2-4 דקות עד לאיחוד. אם הרוטב מתייבש ניתן להוסיף עוד ממי הבישול של הפסטה.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים לפני ההגשה פקאן קצוץ ופטה.
הכנת? כאן מדרגים