מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה | השף הלבן

מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

פסטה עם נגיעות מתוקות של סלק ופקאן ברוטב שמנת מפנק של 23%

מאת: תומר אומנסקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

המרכיבים ל4:

מרכיבים:
  • 500 גרם פסטה לבחירתכם מבושלת על פי הוראות היצרן
  • 500 גרם סלק מבושל חתוך לרבעים
  • 400 מ״ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
  • כוס פקאן קלוי
  • שן שום
  • מלח, פלפל שחור, כפית סוכר
  • מי בישול הפסטה (לשמור בצד)
להגשה:
  • 200 גרם פטה כבשים 5%
  • פקאן קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים את הסלק, שמנת, פקאנים, שום, מלח, פלפל וסוכר לרוטב חלק.

  • 02.

    מחממים את הרוטב במחבת ונוסיף כחצי כוס ממי בישול הפסטה.

  • 03.

    מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ2-4 דקות עד לאיחוד. אם הרוטב מתייבש ניתן להוסיף עוד ממי הבישול של הפסטה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    מפזרים לפני ההגשה פקאן קצוץ ופטה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)