מתכון פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר | השף הלבן

פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר

פסטה בניחוח פירות הדר

מאת: assis assis
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר

המרכיבים ל7 מנות:

  • 3 לימונים
  • 2 תפוזים
  • 3-4 שיני שום או 2 כפות שום כתוש "דורות"
  • 500 מ"ל שמנת 38% שומן "השף הלבן"
  • 800 גרם ספגטי
  • 200 גרם גבינת פרמזן קולקשן
  • 200 גבינת מוצרלה קולקשן
  • 3-5 כפות "טבסקו"
  • 2 פלפל אדום או ירוק חריף ללא הגרעינים הלבנים
  • 5-7 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 8-10 עלי נענע טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים עם קולפן ירקות את קליפות התפוזים והלימונים, ללא הקליפה הלבנה

  • 02.

    סוחטים לכלי אחד את המיץ מהתפוזים והלימונים

  • 03.

    את פנים הפירות מגרדים עם מזלג לאותו הכלי

  • 04.

    מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים 1 כף מלח ומחכים לרתיחה

  • 05.

    מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן

  • 06.

    בינתיים מחממים מחבת בשמן זית, מוסיפים שום ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את מיץ ההדרים (עם הפרי), גרד קליפות הפרי, טבסקו, שמנת, מלח ופלפל. מבשלים כ- 4-5 דקות עד שמתקבל נוזל סמיך מעט

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מוצאים את הפסטה למסננת

  • 08.

    מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב עם הרוטב ובמקביל מכניסים את הגבינות שפוררו ביד

  • 09.

    חותכים את הפלפלים החריפים לקוביות קטנטנות ומוסיפים למחבת תוך כדי עירבוב מסיבי

  • 10.

    מוציאים לצלחת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע מעל לקישוט

הכנת? כאן מדרגים
(41)