פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר
פסטה בניחוח פירות הדר
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל7 מנות:
- 3 לימונים
- 2 תפוזים
- 3-4 שיני שום או 2 כפות שום כתוש "דורות"
- 500 מ"ל שמנת 38% שומן "השף הלבן"
- 800 גרם ספגטי
- 200 גרם גבינת פרמזן קולקשן
- 200 גבינת מוצרלה קולקשן
- 3-5 כפות "טבסקו"
- 2 פלפל אדום או ירוק חריף ללא הגרעינים הלבנים
- 5-7 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל
- 8-10 עלי נענע טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים עם קולפן ירקות את קליפות התפוזים והלימונים, ללא הקליפה הלבנה
-
02.
סוחטים לכלי אחד את המיץ מהתפוזים והלימונים
-
03.
את פנים הפירות מגרדים עם מזלג לאותו הכלי
-
04.
מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים 1 כף מלח ומחכים לרתיחה
-
05.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן
-
06.
בינתיים מחממים מחבת בשמן זית, מוסיפים שום ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את מיץ ההדרים (עם הפרי), גרד קליפות הפרי, טבסקו, שמנת, מלח ופלפל. מבשלים כ- 4-5 דקות עד שמתקבל נוזל סמיך מעט
טיימר מופעל
-
07.
מוצאים את הפסטה למסננת
-
08.
מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב עם הרוטב ובמקביל מכניסים את הגבינות שפוררו ביד
-
09.
חותכים את הפלפלים החריפים לקוביות קטנטנות ומוסיפים למחבת תוך כדי עירבוב מסיבי
-
10.
מוציאים לצלחת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע מעל לקישוט
הכנת? כאן מדרגים