פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים | השף הלבן

פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים

מנה שמתאימה כתוספת או למנה עיקרית באחרי צהריים לחוצים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים

המרכיבים ל 4 מנות / קערה בינונית:

  • חצי חבילת פסטה צדפים או ביסלי
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
  • כחצי חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 חציל בינוני חתוך לקוביות (אחרי החיתוך להשאיר כחצי שעה עם מלח מעל להגרת נוזלים)
  • חופן זיתים שחורים מגולענים
  • חופן אגוזי מלך
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס
  • רוטב סויה
  • רוטב צילי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות.

  • 02.

    מטגנים בצל ומוסיפים לו פטריות.

  • 03.

    מטגנים בנפרד את החצילים ולאחר מכן מוסיפים לבצל ולפטריות.

  • 04.

    מוסיפים זיתים שחורים ואגוזי מלך.

  • 05.

    מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ'ילי לפי הטעם.

  • 06.

    מערבבים עם הפסטה ומתקנים טיבול.

הכנת? כאן מדרגים
(336)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.